Trainingen

Survivalrun volwassenen

Volwassenen

Bij Survival Club kun je sinds het begin als (jong) volwassenen al terecht voor trainingen. Dit zijn echte survivalrun trainingen waar klimmen wordt gecombineerd met stukken hardlopen.

Buiten de reguliere trainingen zijn er ook trainingen waar extra aandacht wordt besteed aan de technieken die we gebruiken. Denk hierbij aan de schippersslag, swing-over of een apenhang/catcrawl.

De trainingen voor volwassen zijn op de volgende dagen:

Maandag :    19:00 – 20:00
Dinsdag:       19:00 – 20:00
Woensdag:   19:00 – 20:00
Donderdag:   19:00 – 20:00
Zaterdag :     10:00 – 11:00

De beginners trainingen worden gecombineerd met de Survival Fit trainingen (zie hieronder)

Jeugd trainingen survivalrun Amsterdam

Jeugd survivalrun training

Ook de jeugd kan zich uitleven op onze survivalbaan. Alles wat een kind op het schoolplein zocht maar niet vond hebben wij op onze baan hangen. Samen met een trainer gaan ze de baan over en leren ze de technieken. Ook voor de jeugd worden de hindernissen gecombineerd met rennen of andere oefeningen.

Wij hebben twee verschillende jeugdgroepen: 8 tot en met 11 jaar oud en 12 tot en met 17 jaar oud. De jeugdtrainingen vinden op dit moment enkel nog plaats op de donderdagen. Dit zal echt nog uitgebreid worden.

Donderdag: 16:00 – 17:00 ( 8-11 jaar).
Donderdag: 17:00 – 18:00 ( 12-17 jaar).

Survival Fit Amsterdam

Survival Fit

Survival Fit is in het leven geroepen voor de mensen die enthousiast zijn over survivalrun maar eerst nog wat meer ervaring op willen doen voordat ze meedoen met de reguliere trainingen. 

Je kan het zien als een bootcamp waarbij je de basis van survivalrun aangeleerd krijgt in afwisseling met grondoefeningen en stukjes joggen. Daarnaast zullen er uiteraard ook laagdrempelige hindernissen in de trainingen verwerkt worden.

De Survival Fit trainingen worden gegeven op de volgende dagen:

Maandag:     18:00 – 19:00
Donderdag   18:00 – 19:00

Hindernisbaan Survival Club Amsterdam

Personal Training

Buiten de groepstraining is het ook mogelijk om personal training te krijgen bij Survival Club. Samen met één van de personal trainers ga je doelen stellen en op basis van deze doelen wordt er een plan gemaakt door de personal trainer.

De personal trainingen kunnen gericht zijn op survivalrun maar dit is geen vereiste. Er kan ook aan de algemene fitheid gewerkt worden.

De personal trainingen zijn in overleg en zijn flexibel in te plannen. 

Enthousiast geworden? Geef je op voor een proefles en geef in de opmerkingen aan bij welke training je graag aansluit.