Over ons

Survival Club

WIE ZIJN WIJ

 

Wij zijn een survivalruntrainings accomodatie in Amsterdam-West. Survival Club is officieel aangesloten bij de Survivalrun Bond Nederland (SBN). De SBN waarborgt de veiligheid en keurt jaarlijks alle aangesloten trainingslocaties. Alle leden van de SBN zijn aanvullend verzekerd bij het volgen van een training of het lopen van een survivalrun.

Voor sommige mensen klinkt survivalrun heel angstaanjagend. Dit is nergens voor nodig. Iedereen kan het op zijn of haar eigen niveau doen. Mocht je eraan willen proeven kan je rustig aansluiten bij één van onze beginners trainingen.

Buiten de survivalrun trainingen bieden wij ook survivalfit aan : dit is  meer bootcamp gericht  in combinatie met klimmen in de hindernissen.

Wat is Survivalrun?

Survivalrun is een uitdagende sport waarbij je klimmen in de hindernissen combineert met stukken hardlopen. Onze locatie is dan ook zo ingericht dat je veel leuke combinaties kunt klimmen maar ook tussendoor je conditionele prikkel kunt krijgen.  
 
Het survivalrun seizoen start aan het einde van de zomer en loopt de gehele winter door. De trainingen zullen dat ook gewoon doorgaan in de winter. Op deze manier is het weer af en toe ook nog een “hindernis”.

Survivalrun is op alle niveaus te beoefenen. Er zijn wedstrijden voor recreanten maar mocht je het wat fanatieker willen aanpakken kan je het ook op wedstrijdniveau doen en meedoen met de Nederlandse kampioenschappen. 
 
 
 

Bekijk onze baan

Onze survivalbaan is ruim opgezet. Veel mensen zijn verbaasd hoe lang de baan is. Omdat de baan zo lang is is het soms wat lastig in beeld te krijgen. Hieronder meer beelden van onze te gekke survivalbaan!