Survivalrun Groepsactiviteit / Teambuilding

Onze locatie is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten. Doordat de  hindernisbaan ruim opgezet is kunnen er grote groepen terecht. Afhankelijk van de vraag kan er verschillende invulling gegeven worden aan de activiteit. Er kan een traditionele survivalrun training gegeven worden maar de training zou ook gericht kunnen worden op teambuilding.

Daarnaast kan er om de groepsactiviteit meer invulling te geven een diner/borrel/presentatie bijgeboekt worden. Deze bijboeking is 300 meter verderop bij bierbrouwerij De Prael. U geeft uw wensen door en wij zorgen ervoor dat dit op de dag allemaal geregeld wordt!

Groepsactiviteiten

Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie samen door de hindernisbaan heen. De instructeur zal de hindernissen voordoen waarna de beurt aan jullie is. Door elkaar te helpen en motiveren ontstaat er een echte teambuilding activiteit! 

Op locatie is een container aanwezig waar alle waardevolle spullen, tassen en kleding veilig in opgeborgen kunnen worden. Er een een parkeerplaats voor de deur ( € 0,10 per uur). De bus stopt precies voor de hindernisbaan.

Het is goed aanpasbaar op verschillende niveau’s !

Teambuilding activiteit Amsterdam

Borrel / Bierproeverij

Er is geen geschiktere locatie dan brouwerij De Prael voor een (bedrijfs/team) borrel. De biertjes komen er vers van de tap en je kunt er een heerlijke bierproeverij doen.

Ze zitten op op 300 meter lopen van de survivalbaan

Teambuilding activiteit

De genoemde prijzen zijn exc. BTW (9%)
Op aanvraag
  • Professionele begeleiding van een instructeur
  • Goed aanpasbaar op niveau
  • Gemiddelde duur: 1- 1,5 uur

Aanvraagformulier groepsactiviteit