Groepsactiviteit

Onze locatie is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten. Doordat de  hindernisbaan ruim opgezet is kunnen er grote groepen terecht. Afhankelijk van de vraag kan er verschillende invulling gegeven worden aan de activiteit. Er kan een traditionele survivalrun training gegeven worden maar de training zou ook gericht kunnen worden op teambuilding.

Daarnaast kan er om de groepsactiviteit meer invulling te geven een diner/borrel/presentatie bijgeboekt worden. Deze bijboeking is 300 meter verderop bij bierbrouwerij De Prael. U geeft uw wensen door en wij zorgen ervoor dat dit op de dag allemaal geregeld wordt!

Rondleiding/presentatie

Brouwerij De Prael biedt de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door hun brouwerij. Daarnaast hebben zij een ruimte waar bedrijfspresentaties gegeven kunnen worden.

Hindernisbaan

Tijdens een training bij Survival Club  leer je kort de technieken van de survivalrun sport. Middels deze technieken zullen jullie (samen) de hindernissen trotseren.

Borrel/bierproeverij

Er is geen geschiktere locatie dan brouwerij De Prael voor een (bedrijfs/team) borrel. De biertjes komen er vers van de tap en je kunt er een bierproeverij doen.

Aanvraagformulier groepsactiviteit